Natuurlijk in Beweging wil u op weg helpen met natuurbeleving en buiten spelen.

foto EMBElizabeth Binsbergen heeft veel ervaring met trainingen voor volwassenen, met activiteiten voor kinderen in de natuur en als jeugdwerkadviseur. Zij deed de HBO opleidingen voor Jeugdwelzijnswerk (tegenwoordig CMV-SPH) en voor leraar biologie/natuurkunde. En heeft daarna o.a. gewerkt bij Natuurmonumenten en als adviseur & trainer voor vrijwilligers in het jeugdwerk. Later heeft zij docenten MBO begeleidt. Nu wordt er overal in Friesland aandacht besteedt aan omgevingsbewust werken, zowel bij de opleidingen pedagogisch werk als ook bij de opleidingen onderwijsassistent.

windvaanSinds oktober 2016 is Elizabeth ook coördinator van NME de Naturij, centrum voor natuur- en duurzaamheidseducatie in Drachten.

Elizabeth volgt regelmatig bijscholingen. Ze is bevoegd Natuursprong trainer en heeft een licentie voor Peuters in het wild van Natuur is een feest.

zachte dingen zoeken voor vogelnest

In 2015 is het praktische werkboek Stap voor Stap naar Groene kinderopvang gemaakt onder eindredactie Dani Korai, Elizabeth Binsbergen en Anneke Rodenburg. Een hele klus, maar met veel plezier gemaakt. En het is een zeer bruikbaar boek en naslagwerk geworden met veel verwijzingen naar handige boeken en websites.

Vanuit Natuurlijk in Beweging werkt Elizabeth Binsbergen als zelfstandige en in opdracht, als freelancer/zzp-er. Heeft u andere ideeën die wel lijken op het in deze website gebodene …. Neem vrijblijvend contact op, er is veel mogelijk.